Els Pfanny

06 24 85 84 50 / e-mail els

 Els OphorstEls OphorstEls Pfanny is de oprichtster van Lachclub Heusden.

 

Els is moeder, allround zangeres en entertainer, lacholoog en yogadocent. Zij voltooide in april 2010 de training tot lachyoga begeleider bij Maarten Vos en Chantal van de Kragt van Lachclub Amsterdam. Sindsdien organiseert zij voor Lachclub Heusden maandelijks de lachworkshop "Lachsalvo's in de Vesting". Iedereen is welkom om hier zélf de kracht van het lachen zonder reden te ervaren. 

Els wordt regelmatig gevraagd bij personeelsuitjes en groepsactiviteiten met haar lachworkshops en -wandelingen. Haar aanstekelijke lach wordt niet snel vergeten!

 

Daarnaast verzorgt Els hatha yoga lessen in het Creatief Centrum Heusden en voor Contour de Twern op diverse lokaties in de gemeente Heusden.

Ook is zij als Miss Pfanny een veelgevraagd zangeres op feesten en partijen. Haar all-round repertoire heeft zij te danken aan diverse bands waarmee ze optrad. Dit repertoire breidde nog verder uit door 12 jaar bij de Party Company te zingen op themafeesten, zoals bijvoorbeeld "De Roaring Twenties", "Het Feest van de Toekomst en "De Lach en de Traan". En wist u dat Els in de volksmond ook wel bekend staat als De Lachende Fee? Op www.degoedefee.nl kunt u zien waarom!