Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Paula - 2017-07-02 22:29:05

Dag Els, met heel veel plezier denk ik, wij, terug aan jouw optreden bij ons in de feestschuur.
Ik vind je een mooie entertainer en een fantastische zangeres. Ik maak reclame voor je en weet je te vinden. Een warme groet, Paula

Els - woensdag 19 oktober 2016

Ha die Joep!
Goed van je te horen. wat leuk dat je aan me gedacht hebt. Ik ben vindbaar op Facebook onder De Goede Fee Grin
Hartelijke lach, Els

Joep Beliën - woensdag 19 oktober 2016

Ik meen op 2 mei j.l. gaf je een workshop , zoals dat heet, hier in (Zalt) Bommel-- die me veel Goeds gegeven en gedaan heeft ---Nu vond ik een aanstekelijk filmpje op Facebook dat ik naar je zou willen doorzenden ---maar ik vind nergens een FB -adres ---

Hoe dan ook ik vind het prachtig werk dat je doet ; m.n. voor mensen met een Stemmings 'Stoornis' Zoals ik ---Daar hebben we het nog kort over gehad.. Indie mogelijk Graag een reactie .. Groeten en Alle goeds

Lucia - 2015-09-21 14:41:19

Hallo Els
De Apollo's vonden de lachsessie heel leuk en waren blij met hun nieuwe ervaring.
In de bijlage vind je 3 foto's.
Een warme lach-groet, Lucia
Grin

Els - zondag 7 december 2014

Hoi Han,

Wat leuk om te horen! Ik vond het zelf ook een goede weergave van wat een lachsessie voor je kan doen. Bedankt voor het plaatsen van de link, daar had ik zelf nog niet aan gedacht... Grin

Han - 2014-12-06 22:46:45

Hoi Els,

ik heb bijna alleen maar positieve reacties ontvangen over de film op Omroep Brabant die is uitgezonden op 25 november 2014. De link is.
http://www.omroepbrabant.nl/?news/220515612/Lachtherapie+tegen+een+winterdepressie+Lachen+is+gratis+en+kan+overal.aspx

Susanne - 2014-09-29 21:12:42

Lieve Els!
Wat heb ik gisteren genoten van de lachwandeling. Heerlijk om zo ongegeneerd lachend door een prachtig dorp te wandelen. Dank je wel!
Susanne

vriendinnen uit limburg - 2014-05-23 10:27:45

hallo Els,
Onze vriendinnendag was zeer geslaagd. In het begin blikken van ....wat is DIT nou, maar al snel werd de glimlach een gierende lach. Heerlijk voelt dat. Het was (samen met onze high tea) een ontspannen, ook emotionele, maar bovenal een rijke (samenzijn) en vooral gezellige dag. Bedankt namens ons allen. Groetjes uit het zuidenGrin

Erwin Vos - zondag 16 februari 2014

Hoi Els, bedankt dat je te gast was in Uitzendkracht!
Het was een leuke en bijzondere uitzending.

Terugluisteren kan hier: http://www.htrmedia.nl/content/radio/radio-gemist

Groetjes, Erwin
https://www.facebook.com/uitzendkracht

Peter Hogenkamp - 2013-10-28 20:09:00

Hoi Els,

Wij willen je bedanken voor de te gekke lachwandeling van gisteren, mede mogelijk gemaakt door mijn zus en zwager Ans en Arie
ik ben 's-avonds lachend in slaap gevallen toen ik de dag weer mijn revue liet passeren.
Even nergens aan denken en gewoon lachen ook met mensen die je niet kent, super.

Succes verder met je ontzettend leuke job.

Groetjes uit de achterhoek,
Peter en José Hogenkamp<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Grin

Drieke Stella Brenda Anneke - 2013-06-16 17:40:41

Als zussen en schoonzussen een ontzettende leuke en leerzame lachwandeling op 14 juni 2013 met je gehad, Els. Hebben genoten! Super bedankt! Nogmaals bedankt! Groeten van de dames uit Sneek.

Drieke Stella Brenda Anneke - 2013-06-16 17:40:39

Als zussen en schoonzussen een ontzettende leuke en leerzame lachwandeling op 14 juni 2013 met je gehad, Els. Hebben genoten! Super bedankt! Nogmaals bedankt! Groeten van de dames uit Sneek.

Jos - 2013-05-27 06:38:12

Zondagochtend op naar Heusden vesting. Verzamelen bij bakkertje Deeg, een heel bijzondere bakkerswinkel, nostalgisch met speciale broodcreaties. We liepen door naar achteren, naar Den Contente Mensch, de eet en drinkgelegenheid. In het passeren stonden we even stil bij de bakker himself. Met een grote houten ovenschep haalde hij net vers gebakken stokbrood uit de oven.
De gastvrouw kwam aansnellen met glazen champagne. Het was feest. Daags tevoren was de bakkerij met twee sterren bekroond.
Enthousiast verhaalde de bakker over de spannende competitie en de uitdagingen die zij daarbij hadden overwonnen.
Het is dat Els van de Lachclub binnen kwam gelopen anders hadden we waarschijnlijk nog staan luisteren naar zijn onstuitbare verhaal. We bestelden een kopje Zorgeloos-thee van een unieke samenstelling alleen hier te verkrijgen. Al snel zat ook Els op haar praatstoel en vertelde over de lach, over de positieve effecten van de lach, over de geluksstoffen die dan vrijkomen in je lichaam. Dat lachen gezond is, dat klonk bekend. Al snel hadden wij een heel goed gevoel. We keken nog eens rond in de ruimte die volgepakt stond met spullen uit grootmoeders tijd. Zowaar viel mijn oog op iets speciaals. Oh, kijk zei ik: Daar staat een antieke magnetron. Men keek, men fronste, men keek nog eens... En... Afijn, hoogste tijd voor de eerste lachoefening, bedacht Els.
Een interactieve oefening waarbij men elkaar met de vingertippen moest aanraken, vinger voor vinger, onder de begeleidende tekst: Ha, Ha, Ha, Ha, (de duim deed immers niet mee).
Naar keuze veranderde dit in: Hi, Hi, Hi, Hi, of Ho, Ho, Ho, Ho. (De gedachte aan dat kleine kaboutertje dat door het hoge gras hupte kwam naar boven.)
Daarna leidde Els ons langs de mooiste plekjes van het vestingdorpje. Ze hield verhalen over de vesting zelf, maar meer nog over de lach, de lach waarbij je ook elkaar moet aankijken enz... En steeds weer een oefening of spelletje: stil lachen, hard lachen, de tunneloefening, de sluipoefening... enz... enz... enz.. Een aan het eind een ontspanningsoefening, gezeten op het bankje bij de gouverneur. Even weer tot jezelf komen voor we weer uit elkaar gingen. En dan was er nog huiswerk: "Ga morgenvroeg voor de spiegel staan en lach jezelf toe", en zeg: "Ik hou van mezelf."En ja, je mag zo af en toe een traantje wegpinken, want ook dat hoort bij de lach.
Bedankt Els, dat wij dit met jou mochten beleven.GrinGrinGrin

Monique - 2013-02-27 07:32:18

Ha die Els, 
Wat heb ik samen met mijn vriendinnen een heerlijke LACHwandeling door de sneeuw gemaakt, zeer bijzonder!Toen ze mijn uitnodiging ontvingen waren ze wel een beetje huiverig, hoe kun je nu op "commando" lachen, maar door jouw begeleiding en de oefeningen die we deden kwam de lach vanzelf en spontaan.Mijn vriendinnen waren niet allemaal bekend met elkaar, maar door de lachwandeling was het ijs al snel gebroken en dat was ook merkbaar tijdens de high tea na afloop, iedereen zat te kletsen en te lachen......Zeer enthousiaste reacties gehad en een aantal vriendinnen waren verhinderd dus ik kom zeker met hun nog een keer dit jaar.Els bedankt, het was SUPER!

Natasia - 2012-12-22 12:39:03

Hoi Els,   Wat heb ik een bijzondere, originele, rijk aan lachende vriendinnen, verjaardagfeest gevierd. Mede dankzij een fantastische lachcoach. Jij zou zo tussen deze meiden passen. Ik heb nog wat sms-jes gekregen en mails en nagesproken over gister. Ik hoor niet anders dan positieve reacties. Tuurlijk dachten een aantal waaronder ik men hmm wat gaat er gebeuren, moeten we op commando lachen. Dat voelt raar, maar al snel voel je je ontspannen. Met wat anders dan een lachworkshop had ik zoveel meiden, die elkaar niet allemaal kennen en waarvan een aantal in groepvorm op een ontspannen manier met elkaar kennis kunnen laten maken. Ik kijk terug op een hartverwarmende verjaardagsfeest omringd door zoveel meiden. Heerlijk!!!!!!!!!!   Ik wens je hele Fijne Feestdagen en super maar dan ook super bedankt voor de onvergetelijke lachyoga.
Natasia

saskia - dinsdag 3 januari 2012

Els maakt je altijd aan het lachen!!!;-)) dikke X en HAPPY 2012!!!!

Marco - zaterdag 24 september 2011

Leuke website hoor
Groetjes MarcoGrinGrinGrin

Lisette Braspenning - 2011-01-27 10:34:24

Hi Els!
Super gelachen zaterdag!
We hebben genoten van de lachwandeling, hartelijk dank daarvoor!!! wat een aanrader,
Lieve groet van Lisette

Liza - 2011-01-24 18:01:09

Els het was lachen zaterdag!
Bedankt, echt een orgineel en vrolijk geheel.


Ook bedankt lieve vriendinnen voor dit lach vrijgezellen feest.

Groet
Liza